Gina Cinnamoni

2012 Konst på Stan, Helsingborg

Offentliga uppdrag:

Övriga meriter:

Gina Cinnamoni är en autodidakt konstnär från Helsingborg född 1984. Med sina mustiga färger och starka linjer skapar hon det som kommer till henne i meditation, mellan vakenhet och sömn eller framför staffliet, vägledd av sin intuition.

De flesta konstverken skapas under full närvaro som kan ta form i olika kroppsliga uttryck hos Gina Cinnamoni under skapandets gång. Skratt, bebisspråk, gungningar, små skutt och andra former som inte kan formas ur intellektet, utan endast ur det undermedvetna. Lekfullheten vågar sig fram, när logiken
kopplas bort!

Hösten och vintern 2011/2012 spenderade Gina Cinnamoni i Barcelona. Vistelsen gav henne ny inspiration och större mod att uttrycka sig starkare än någonsin. Nu är hon tillbaka i Sverige med målsättningen att nå ut med sin konst till allmänheten och njuta av livets resa.