Vi flyger från Kastrup den 30 september 2015 och kommer tillbaka den 3 oktober.

Vi bor mitt i gamla staden i Vilnius på Hotel Europa Royale Vilnius, Litauen. Dalia Lopez Madrona som är vår guide har sett till att programmet är späckat med kulturupplevelser och möten med lokala konstnärer.

Deltagarantalet är maximerat till 18 personer och det är först till kvarn som gäller. Anmälan till Kerstin Schultz (kschultz@telia.com eller 070 32 099 32).

Priset blir 4 500 kr i dubbelrum (tillkommer 1 200 för enkelrum). I priset ingår alla inträden, guider och transporter förutom till/från Kastrup. Inga måltider ingår förutom frukost på hotellet.

För mer info finns ett reportage i HD från 2006. Där ingår flera bilder och en hel del om stadens historia.

Mer info om Vilnius och bokbinderi på torsdag den 7 maj 2015!

Nu på torsdag den 7 maj kl 18.30 kommer Dalia Lopez Madrona att berätta om sin bokbindarkonst på Röda Kvarn. Dalia kommer också att visa bilder från Vilnius och tillsammans med Helsingborgs Konstförening presentera hela programmet för Konstresan. Ingen föranmälan behövs till informationsmötet.

Välkomna!
Styrelsen i Helsingborgs Konstförening