Följ med Helsingborgs konstförening 21 augusti till utställningen ”De franska impressionisterna – från Monet till Cézanne” på Halmstads arena.

Följ med Helsingborgs konstförening 21 augusti till utställningen ”De franska impressionisterna – från Monet till Cézanne” på Halmstads arena.

Bussen avgår från Fredriksdals p-plats kl 9. Hemresa från Halmstad 16.30. På vägen upp gör vi ett stopp på Skottorps slott, där vi får en guidad visning samt kaffe med smörgås.

Anmälan senast 4 juli till webbsvar@helsingborgskonstforening.se.

400 kr för medlemmar, 500 kr för gäster sätts in på pg 14 02 95-7 (eller swish 123 691 5896) senast 19 juli. Glöm inte att uppge ditt namn. Jen Lindkvist jen.lindkvist@telia.com (tel 0707-51 21 61) svarar på frågor.

I priset ingår förutom bussresan, guide och fika på Skottorp samt inträdet på Halmstad Arena.

Det är en annorlunda, digital konstupplevelse med pulserande ljud, rörlig bild och tidsenlig musik som påverkar alla våra sinnen. Det kommer att kännas som om vi kliver rakt in i sekelskiftets Paris.