Thérèse von Rosen, värderingsexpert från Buskowskis

VAD ÄR DITT KONSTVERK ELLER DIN ANTIKVITET VÄRT – OCH VAD VET DU OM KONSTNÄREN?
Välkommen till en spännande kväll på KONSTEN med Thérèse von Rosen, värderingsexpert på Bukowskis.

NÄR: ONSDAGEN DEN 14 FEBRUARI KL 18
VAR: GALLERI KONSTEN
KOPPARMÖLLEGATAN 14C,
HELSINGBORG

Vi börjar kvällen med att Thérèse von Rosen berättar om ”Konst på auktion, köpvärt, trender och fallgropar”.

Efter föreläsningen får du möjlighet att få reda på mer om ditt konstverk eller din antikvitet och du kan även få den värderad. Så ta chansen! Ta med dig en tavla, en skulptur eller något annat som du har hemma och som du är nyfiken på att få veta mer om. Du är självklart också välkommen utan att ha med någon sak.

I pausen serverar vi förfriskningar.

Vi behöver din anmälan senast söndag den 11 februari till webbsvar@helsingborgskonstforening.se (max 40 deltagare).
Pris för medlemmar 100 kr och 150 kr för gäster. Har du frågor är du välkommen att kontakta Kjell Östlund tel. 0705-144601.

Varmt välkommen till denna kväll i konst- och antikvitetsvärderingens tecken.