Unna dig själv och dina vänner nya konstupplevelser – bli medlem i Helsingborgs Konstförening.

Helsingborgs konstförening bildades 1938 av en sammanslutning konstnärer och konstvänner för att stimulera konstintresset i staden. Första arrangemang blev en samlingsutställning ovanför Killbergs bokhandel vid Stortorget. Sedan dess har Helsingborgs konstförening på olika sätt verkat för att stimulera konstintresset hos helsingborgarna. Idag har vi ett konstlotteri där värdefull konst lottas ut. Vi ordnar längre och kortare konstresor till intressanta platser och med kunniga guider.

Du som ännu inte är medlem i Helsingborgs Konstförening, anmäl dig idag! Det lönar sig på flera sätt! Medlemsavgiften är 250 kronor per år som insätts på antingen:

Plusgirokonto nr 140295-7
SWISH 123 691 58 96
Glöm inte att att tydligt skriva namn och adress på inbetalningskortet eller vid överföringar via Internet. Skriv gärna din e-postadress & telefonnummer på avin!

Utländska inbetalningar:
IBAN: SE57 9500 0099 6042 0140 2957
SWIFT/BIC: NDEASESS.

Presentkort:

Du som redan är medlem vill kanske uppvakta en god vän eller kär anförvant med en liten gåva – varför inte ett medlemskap i konstföreningen? Skriv då detta i meddelanderutan på plusgiroinbetalningskortet. Glöm inte att att tydligt skriva namn och adress på inbetalningskortet eller vid överföringar via Internet när du betalar.

Medlemsförmåner:

  • Möjlighet att ta del av föreningens resor. Du är även välkommen att ta med gäster.
  • Föredrag, ateljébesök, specialerbjudanden, m. m.
  • Är du konstnär kan du välja mellan att få en egen presentationssida eller att få delta i den stora utlottningen av värdefull konst i januari påföljande år.

Medlemsanmälan.

Välj ett av följande alternativ:
En lott i det stora årliga konstlotteriet
Egen presentationssida på denna hemsida.
Godkännande: Jag önskar bli medlem i Helsingborgs Konstförening

Hantering av personuppgifter:

För att du som medlem i Helsingborgs Konstförening ska få kännedom om kommande utställningar, resor/utflykter, konstnärsträffar, filmvisningar, föredrag, möten, inbjudningar att delta i jurybedömda utställningar, årsavgift för medlemsskap och mycket annat, använder vi endast den information som du har uppgivits till oss.

Dessa uppgifter delas, säljs eller vidarebefordas aldrig till någon annan part och finns endast lagrad hos Helsingborgs Konstförening så länge som ett aktivt medlemsskap råder. När medlemsskap upphör raderas alla uppgifter.

Om du fortsättningsvis inte önskar få våra nyhetsbrev och andra e-postutskick, kan du avsäga dig detta genom att klicka på en länk i slutet av aktuellt mejl.

Här kan du läsa mer om vår integritetspolicy.