Medlemmars Kommande Utställningar

Här finner du information om medlemmar i Helsingborgs Konstförening som själva är aktiva konstnärer och ställer ut. Klicka på det blå namnet så visas deras presentationssida.

Du som är utövande konstnär och medlem i HKF kan på den här sidan informera om dina kommande utställningar. Ange platsen, adress, datum för öppningsdag, slutdatum och öppningstider. Bifoga gärna även vernissagekort i pdf- eller jpg-format så lägger vi upp det också.

Bodil Vinke

10 november 2018 – 20 januari 2019:
Bodil Vinke deltar i jurybedömda vandringsutställningen Utvalt för konsthantverk, slöjd & form i Skåne.
Plats Trelleborgs Museum, Stortorget 1, Trelleborg. Öppet tisd – sönd 12 – 18.

Trelleborgs Mueum

Elisabeth Olsson-Linnersten

18 april 2019 – 22 april 2019:
Elisabeth Olsson-Linnersten ställer ut på Konstrundan 2019 VSKG under påsken 2019. Samlingsutställning Stenladan i Torup. Vernissage skärtorsdagen kl 18-20. Öppet Påskhelgen fre-sön :10-18. Annandag Påsk Mån: kl 10-17.

Elisabeth Olsson-Linnersten + Linda Jarlskog + Stefan Agnini ställer ut i gamla skolan i ESARP, KULTURFORUM ESARP
Öppet Långfredagen – Påskdagen (söndag) :kl 10-18
Annandag Påsk (Mån) Kl 10-17
Cafe öppet : 12-17