Medlemmars Kommande Utställningar

Här finner du information om medlemmar i Helsingborgs Konstförening som själva är aktiva konstnärer och ställer ut. Klickar på det blå namnet så visas deras presentationssida.

Du som är utövande konstnär och medlem i HKF kan på den här sidan informera om dina kommande utställningar. Ange platsen, adress, datum för öppningsdag, slutdatum och öppningstider. Bifoga gärna även vernissagekort i pdf- eller jpg-format så lägger vi upp det också.

Bent Katzeff

24 mars -30 april 2018:
Bent Katzeff
har en separatutställning i Allhelgonakyrkans galleri på Råå. Utställningen omfattar landskapsmålningar i olja och akvareller med naturmotiv.

Vernissage den 24 mars kl. 19.30 till 20.30.  Vernissagen kommer att ske i samband med en konsert i Allhelgonakyrkan kl. 20.30. Övriga öppningstider i galleriet är i samband med gudstjänst och andra evenemang i Allhelgonakyrkan.

Allhelgonakyrkan, Råå

Bodil Vinke

23 april – 25 maj 2018:
Bodil Vinke ställer ut på Personalkonstförening Sense, Skol och Fritidsförvaltningen, Helsingborg

Skol och Fritidsförvaltningen Helsingborg

Skol- och Fritidsförvaltningen, Helsingborg

Siv Laurell

26 april – 5 maj 2018:
Siv Laurell ställer ut akvareller under rubriken ”Skiftningar” på Konsthörnan, Storgatan 21, Falkenberg.

Vernissage lördag 28 april kl.11-14
Öppettider. to – fr 26 – 27/4 och 3 – 4/5 kl. 14-18
Lördag 28/4 och 5/5 kl. 11-14

”Söker i mitt måleri att fånga de ständiga växlingarna och skiftningarna i naturen, ljuset och vädret. Välkommen att se min utställning av akvareller på Konsthörnan”
Siv Laurell

Konsthörnan

Konsthörnan, Storgatan 21, Falkenberg

Dina Eriksson

30 april – 31 maj 2018:
Dina Eriksson ställer ut på Mårten Restaurang & Café , Gåsegränd 1 Ystad. Öppettider 11.00-17.00 varje dag utom söndag 12.30-17.00

Mårten Restaurang & Café

Mårten Restaurang & Café, Gåsegränd 1, Ystad

Gunnel Strandlund

6 augusti – 12 augusti 2018:
Gunnel Strandlund ställer ut på Stationshuset i Mölle.

Mölle Stationshus, Mölle