Medlemmars Kommande Utställningar

Här finner du information om medlemmar i Helsingborgs Konstförening som själva är aktiva konstnärer och ställer ut. Klicka på det blå namnet så visas deras presentationssida.

Du som är utövande konstnär och medlem i HKF kan på den här sidan informera om dina kommande utställningar. Ange platsen, adress, datum för öppningsdag, slutdatum och öppningstider. Bifoga gärna även vernissagekort i pdf- eller jpg-format så lägger vi upp det också.

Ann-Margrete Clarén

30 juni – 30 september 2018:
Ann-Margrete Clarén ställer ut på Christinehofs Slott

Christinehofs slott

Karin Sigurdsson
1 september – 29 september 2018:

Karin Sigurdsson ställer ut på Kulturhotellet, Södergatan 15, Helsingborg under temat: ”Ljuset finns alltid närvarande”. Vernissage 1 september kl 14-16. Mer information under evenemang på Facebook.

Kulturhotellet

MajBritt Pehrsson

8 september – 28 oktober 2018:
MajBritt Pehrsson Ställer ut på Smålands Konstarkivs 60års jubileum, Vandalorum, Skulpturvägen 2, 331 93 Värnamo. Öppet alla veckans dagar kl 11-17.

Vandalorum, Värnamo

Jeanette Innala

7 december – 9 december  2018:
Jeanette Innala ställer ut på Viking Art Gallery, Kronborgsgatan 3, Helsingborg. Vernissage fre 7/12 kl 13-18. Lör- Sön 8-9/12 kl 13-15

Viking Art Gallery