Medlemmars Kommande Utställningar

Här finner du information om medlemmar i Helsingborgs Konstförening som själva är aktiva konstnärer och ställer ut. Klickar på det blå namnet så visas deras presentationssida.

Du som är utövande konstnär och medlem i HKF kan på den här sidan informera om dina kommande utställningar. Ange platsen, adress, datum för öppningsdag, slutdatum och öppningstider. Bifoga gärna även vernissagekort i pdf- eller jpg-format så lägger vi upp det också.

Katinka Husberg

20 januari – 18 februari 2018:
Katinka Husberg.
 Välkomna till en ny spännande utställning i Galleri Skelderhus! Vernissage lördag 20/1, kl 13-16.

Utställningen varar t o m söndag 18/2. Öppettider lördagar/söndagar 11-16.
Adress: Station Skelderhus, Skillingevägen 273, Munka Ljungby.
Klenodbutiken som huserar under samma tak som galleriet har givetvis också öppet (vernissagedagen öppnar dock Klenodbutiken, som vanligt, redan kl 11)

Station Skelderhus, Skillingevägen 273, Munka Ljungby.

Denna gången har vi en utställning med sex olika konstnärer som visar ett verk var;

Cecilia Kraitz, keramik
Bertil Englert, skulptur
Lage Löfdahl, grafik
Arnold Hagström, teckning
Anders Segersson, objekt
Ylva Lund, teckning

Mats Andersson

10 februari – 21 februari  2018:
Mats Andersson.
Hej och välkommen på vernissage för min separatutställning i Stockholm, nu på lördag kl 12-18 på Galleri Ekvall+Törnblom. Utställningen pågår t.o.m. 21 februari. www.ekvalltornblom.se

Galleri Ekvall + Törnblom

Dina Eriksson

10 februari – 25 februari  2018:
Dina Eriksson
ställer ut på Galleri Sladdergatan 16 Ystad. Namn på utställningen. ”Visst kan vi måla”.
Vernissage lördagen den 10 februari kl.13.00-17.00. Öppettider Måndag-tisdag stängt. Onsdag-fredag 13.00-16.00. Lördag 13.00-16.00 (förutom vernissagedag). Söndag 13.00-17.00

Galleri Sladdergatan 16, Ystad

22 mars 2018:
Margareta Granvik
med ”Simple isn´t easy”. En jazzig konstbrygd med Margareta Granvik, sång och konst och Patrick Olsson, gitarr på Klippans Konsthall den 22/3 kl. 18.30.

Klippans Konsthall, Storgatan 9, 264 80 Klippan

Karl-Erik Svensson

29 mars – 2 april 2018:
Karl-Erik Svensson
ställer ut med tre verk på Mittskånes konstrunda i Höör konsthall Fogdaröd 2018. Vernissage 29/3 Fogdaröd kl 18.00. Påskutställningen pågår 30/3 – 2/4 kl 10.00-18.00 i Fogdaröd Konsthall Höör. Adress Norra Fogdarödsvägen 8 Höör.

Fogdaröd Konsthall, Norra Fogdarödsvägen 8, Höör

30 mars – 2 april 2018:
Dina Eriksson ställer ut målningar under Konstrundan. Samlings-Utställningen pågår från den 30/3 – 02/4, Kl.10.00 – 17.00. Plats: Rydsgårdshus Storgatan 4, Rydsgård

Rydsgårdshus

Ingrid Schau

30 mars – 2 april 2018:
Ingrid Schau ställer ut målningar under Konstrundan i påsk på Hotell Gässlingen, Rådhustorget 6, Skanör. Öppettider kl. 10-18.

Hotell Gässlingen, Skanör

30 mars – 4 april 2018:
Margareta Granvik deltar i på Konstrundan i Nordvästra Skåne. Linneaträdgårdens växthus, Mariehällsvägen 100,Maria Park, Helsingborg. OBS: en jazzig avslutning söndagen den 8/4 kl:15 Margareta Granvik, sång & konst Patrick Olsson, gitarr.

Mariehällsvägen 100, 254 51 Helsingborg, Sverige

Gunnel Strandlund

6 augusti – 12 augusti 2018:
Gunnel Strandlund ställer ut på Stationshuset i Mölle.

Mölle Stationshus, Mölle