formbartPå mysiga galleriet Tapper-Popermajer i Teckomatorp ställer Helsingborgsgruppen Formbart ut under rubriken ”7 Ways”. Utställningen, som pågår mellan den 17 oktober och 13 november, tar sin utgångspunkt i olika texter som varje konstnär valt. Dessa får sedan de övriga i konstnärsgruppen i uppgift att illustrera fritt i form av uttryck och val av material. Texterna är från kända författare och diktare såsom Harry Martinsson, Karin Boye, Gustaf Fröding mfl. Gruppen kommer också att skapa ett gemensamt alster med temat ”resa”.

Konstnärerna i gruppen är alla medlemmar i Helsingborgs Konstförening med; Areej Almansory, Inga-Lill Angbäck, Catharina Brüggman, Camilla Dufva, Ingvor Green, Annika Thorsén och Isa SteffensenUrsing. De arbetar med måleri, keramik, fritt broderi och formgivning. Ta tåget dit! Galleriet ligger i Teckomatorps stationshus.