Natali Ramona Radicevic

Montenegros Konstförening

Utbildning:
Autodidakt

Har målat enda sen jag var liten, många inom familjen har talang så känns som jag följt deras fotspår. Redan i tidig ålder började jag teckna. I grundskolan blev lärarna imponerande av mina teckningar och hängde upp dem i skolans corridor. Redan då började jag skickas till olika internationella tävlingar.Där jag vann både priser och fick diplom.Blygheten i mig försvann, sen des har jag alltid kunnat uttrycka mina känslor via konst.På gymnasiet började jag med pastellteknik, men genom åren har jag gått  över till oljeteknik istället. Känns som jag får fram den bästa sidan av mig just med oljefärger.

Jag har en ganska slitsam period bakam mig, som till slut tvingade mig att stanna upp. Att måla har blivit som en form av terapi, har blivit som en vila för mig, och jag har ett stort behov av att vila. När jag målar   glömmer jag allt och lever mig in i själva målningen. Har nästan ingen kontakt med dett värkliga.Min inspiration kommer utifrån mitt vardagsliv.

Vet att jag är duktig, men vill gärna utvecklas och bli  ännu bättre.