Röda Kvarn har satt in oannonserade extravisningar av den uppskattade föreställningen ”Vatikanmuseet i 3D”. Det innebär att du som är medlem i Helsingborgs Konstförening kan se filmen till ett förmånligare pris. Ta tillfället i akt och boka biljett nu!! Först till (Röda) kvarn gäller-:)!!

Boka era biljetter på telefon eller på plats i Röda Kvarns biljettkassa!  Ej via webben då dessa bokningar faller bort efter sju dagar. Dessa biljetter måste hämtas ut på föreställningsdagen för att man ska kunna erhålla erbjuden rabatt!

Söndagen den 5 april på RÖDA KVARN kl 15.00
Karlsgatan 7 | 252 24 Helsingborg | Biljetter: 042-13 41 41

MUSEUM: VATIKANMUSEET 3D.

En exklusiv, känslosam guidad resa genom Vatikanmuseets och Sixtinska kapellets enorma konstskatter.
Från biostolen får vi se verk av Michelangelo, Da Vinci, Rafael och Caravaggio när kameran sveper genom ett av världens mest betydelsefulla museum. Samlingarna levandegörs genom den senaste 3D-tekniken.

Ordinarie biljettpris är 160kr (inga pensionärsrabetter erbjuds på dessa visningar)
Medlemmar i Helsingborgs Konstförening betalar: 100kr
Skriv upp ditt namn på listan vid kassan så får du köpa biljetten för det rabatterade priset 100Kr.

P.S. Vi försöker få till ytterligare en visning av Vatikanen i 3D under våren, om någon medlem inte får biljetter till visningen den 22/2.