Kära medlem,

Helsingborgs konstförening följer regeringens beslut och Folkhälsomyndighetens rekommendationer i frågan om Corona viruset. Vi väljer även att följa Sveriges konstföreningars rekommendation så därför har vi beslutat följande:

• Årsmötet 26 mars är uppskjutet. Vi väntar tills det är fritt fram att hålla ett årsmöte med er alla.
• KONSTEN kommer att hålla stängt från och med idag och utställningen med Gitte Valentiner-Branth hänger kvar tills vi vet mer.
• Inplanerad filmvisning 9 april är inställd och vår resa för att besöka Konstrundan skjuts på framtiden.

Vi håller oss uppdaterade och återkommer med mer information när läget förändras men till dess; Följ oss på Facebook och på vår hemsida och ta väl hand om Dig!

Vänliga hälsningar,
Styrelsen för Helsingborgs konstförening