Resa till Fotografiska museet i Falsterbo och biografteatern Scala i Ystad 20 OKT 2022 620 620 Helsingborgs konstförening

Vi besöker utställningen ”Nude and famous” på Fotografiska museet och åker efter en lunchpaus vidare till Ystad för en visning av den anrika biografteatern Scala. Vi planerar också att se på en konstfilm på biografen (preliminärt Med kameran som tröst del 2 med Carl Johan De Geer (1 tim 20 min, 2004))

När: torsdag den 20 oktober.

Anmälan: senast 10 oktober till medlem@hbgkonst.se. Maximalt 35 deltagare. Medlemmar har företräde.

Pris: Föreningen betalar för buss samt guidning/filmvisning för medlemmar.  Icke-medlemmar deltager till självkostnadspris (avgift 400 kr). Deltagare står själva för entréavgifter och måltider.