Unna dig själv och dina vänner nya konstupplevelser

Medlemsförmåner

Konstresor

Vi anordnar både dagsutflykter och längre resor. På flera av resorna är du välkommen att ta med gäster.

Föredrag och filmvisningar

Vi visar intressanta konstfilmer och arrangerar spännande föredrag på galleri KONSTEN.

Konstlotteriet

Som medlem har du möjlighet att delta i det årliga konstlotteriet.

Publicerad på vår hemsida

Som konstnärsmedlem kan du välja att få ditt namn och länk till din hemsida publicerad på vår konstnärssida.

Du som vill bli medlem i Helsingborgs Konstförening, anmäl dig idag!

Medlemsavgiften är 250 kronor per kalenderår.

Så här gör du:
1. Fyll i medlemsanmälan nedan och skicka in den.
2. Betala in medlemsavgiften antingen via Plusgiro eller SWISH

Plusgirokonto nr 140295-7
SWISH 123 691 58 96

Glöm inte att tydligt skriva namn, telefonnummer, e-postadress och bostadsadress!

Utländska inbetalningar:
IBAN: SE57 9500 0099 6042 0140 2957
SWIFT/BIC: NDEASESS.

Medlemsanmälan

Ja tack, jag önskar bli medlem i Helsingborgs konstförening eller ge bort ett medlemskap. Fyll i nedanstående formulär med uppgifter på dig eller den person som du vill ska bli medlem i föreningen.

Som medlem får du valet att antingen delta i det årliga konstlotteriet eller att få ditt namn och länk till din hemsida publicerad på vår konstnärssida.

Vänligen välj ett av de följande alternativen