KpK: Hanne Ekman (DK)

Hanne Ekman (akryl)

Lidt om mig selv som maler:

Jeg har altid tegnet om malet meget men begyndte først at male, da jeg flyttede til Italien for mange år siden. Her modtog jeg undervisning af forskellige kunstnere, der boede i området.

Tilbage i Danmark tog familielivet og arbejdet min tid fra maleriet og jeg genoptog det først for omkring 12 år siden. Herefter har jeg ikke kunnet slippe det, og jeg har i løbet af årene modtaget undervisning af billedkunstnere som Maria Kollerup og Mable Rose samt deltaget i undervisning på kunstskolen ”Spectrum”. Det Har givet mig udfordring og inspiration.

Jeg maler hovedsagligt med olie- og akrylfarver.

Mine indsendte billeder er malet med akryl og er opstået af min fantasi selv om de kan have en naturalistisk fremtoning. Jeg ønsker at tale til beskuerens fantasi.

/Hanne Ekman